JEROPLAST,
Obrtniška ulica 1, 3331 Nazarje
Slovenija, EU

T: +386 3 839 49 00
F: +386 3 839 49 01
E: info@jeroplast.si
SI | EN | DE
info@jeroplast.si | 03 839 49 00

Predelava in brizganje plastičnih mas

Vrhunska kakovost in dolgoletne
izkušnje s katerimi strežemo kupcem
iz raznih industrij.

Naše Storitve Video

Storitve

Jeroplast

Proizvajamo tehnično visoko zahtevne izdelke velikih serij

Za znane naročnike na tujem in domačem trgu proizvajamo izdelke velikih serij, obvladujemo pa tudi proizvodnjo malih serij ali celo prototipnih izdelkov za občasne ali enkratne naročnike.

Storitve

Strojna obdelava

Pri podjetju Jeroplast zagotavljamo tehnično napredne storitve obdelave, predelave in brizganja plastičnih mas. Specializirani smo za precizno strojno obdelavo na sodobnih strojih po vaših načrtih.

Storitve

Montaža

Izvajamo tudi različne montaže (ročno ali avtomatizirano). Sestavimo lahko zahtevnejše mehanske sklope, za katere vse izdelke izdelamo sami. Če je potrebno, dodatne standardne elemente, ki jih potrebujemo za izdelek, dokupimo.

Storitve

Avtomatizacija

Pri načrtovanju industrijske avtomatizacije nas vodi učinkovitost, saj je naš primarni cilj ponuditi napravo ali sklop naprav, ki bodo zagotavljale maksimalno kakovost in produktivnost z minimalnim vložkom dela in denarja.

Širok proizvodni program

Zahteva nenehne investicije v razvoj in v visokotehnološko opremo. Ker se skozi leta nenehno širi pa ga danes v grobem lahko delimo na naslednja področja:


Bela tehnika


Elektroindustrija


Avtoindustrija


Medicina


Klimatska tehnika


Razvedrilo in igrače


Pisarniški izdelki

Stopite v stik

Vaša vprašanja so dobrodošla in vedno se bomo potrudili, da bomo na njih odgovorili tako, da boste vi zadovoljni. Prisluhnili in svetovali Vam bomo, kaj je v danem trenutku najboljša opcija.